ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Conxita Marsol referma l'aposta per fer el multifuncional a l'Estadi Comunal, on els estudis demostren que hi cap

www.andorradifusio.ad

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha reiterat l'aposta perquè el multifuncional es faci als terrenys de l'estadi Comunal. Conxita Marsol ha assegurat que els estudis de volumetria demostren que hi cap i espera que el Govern es decideixi aviat per començar el projecte. 

Conxita Marsol ha refermat l'aposta del comú d'Andorra la Vella per fer el multifuncional a l'estadi Comunal. La cònsol ha assegurat que els estudis de volumetria demostren que l'edifici podria cabre als terrenys de l'actual instal·lació.

La cònsol major no ha descartat encara l'altra opció, a la Margineda, si bé s'ha posicionat clarament a favor del Comunal i ha demanat al Govern que prengui aviat una decisió per començar a dissenyar el projecte. En aquest sentit aquest matí el ministre de Turisme ha indicat que totes les opcions estan obertes i que no es pot decidir a corre-cuita. Marsol ha recordat que el 2025 el Comunal ha d'acollir els Jocs dels Petits Estats i es necessita la pista d'atletisme i que si s'endarrereix molt el projecte podria no arribar a temps. 

També ha reconegut que les obres trigaran a iniciar-se i que la base serà el disseny que va resultar guanyador del concurs, a càrrec de Pere Cervós

Informa: Sergi Cano

Comparteix: