Creix la demanda de lloguer i venda d'autocaravanes

www.andorradifusio.ad

El sector de la venda i lloguer d'autocaravanes està en expansió al país els darrers anys. Aquest estiu i després de tres mesos de confinament els amants d'aquest mitjà de transport tenen ganes de fer quilòmetres. El mercat dels accessoris també està creixent.

La reobertura de les fronteres ha permès al sector de les autocaravanes i de les furgonetes càmper obrir els horitzons. L'estiu s'apropa i una manera còmoda de viatjar és amb aquest mitjà de transport, que any rere any guanya adeptes.

El confinament dels últims mesos n'ha augmentat la demanda. Segons Francesca Ruiz, propietària d'If Rent We Camper, arran de la Covid-19 ha crescut molt "tant de compra com de lloguer".

Viatjar en família o amb amics i amb llibertat de moviments ara que s'estan acabant les restriccions de circulació són punts que valoren els amants de les autocaravanes. "Pots fer vida a l'autocaravana amb la tranquil·litat que està tot controlat allà on es vulgui", afirma Ruiz.

Un altre sector en creixement és el dels accessoris per a càmpers, caravanes i autocaravanes, als quals se'ls ha girat feina els darrers dies. Sergi Rodrigo és gerent d'Andorra Campers i explica que des que han obert el taller ha crescut el manteniment en el mercat andorrà "i des que està oberta la frontera amb França, també ho ha fet el mercat francès".

Un producte ha estat l'estrella durant els mesos de confinament: les barbacoes.

Després de setmanes sense poder sortir de casa, els amants de les autocaravanes tornaran a deixar-se veure per les carreteres. 

Informa: Sergi Cano
Imatges: Anna Romagosa - Pere Besolí

Locució: Yasmina Canedo

Comparteix:

El testimoni de Josep Baeta: Les greus seqüeles de la Covid-19 i la UCI Els càmpings confien en el turisme de proximitat per salvar l'estiu