ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

'La cura del món, dels altres i d'un mateix', el llibre resum de la càtedra de pensament cristià de l'any 2022

www.andorradifusio.ad

Aquest dilluns s’ha presentat el llibre resum de la càtedra de pensament cristià de l’any 2022. L’acte ha comptat amb la participació de l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i s’ha celebrat en un espai ben especial, l’edifici de l’església de Santa Maria del Fener.

El llibre porta per títol “La cura del món, dels altres i d’un mateix”, l’ha dirigit Francesc Torralba i aprofundeix en les bondats d’encaminar-se cap a la cura en aquests tres àmbits essencials. 

La presentació ha anat a càrrec de l’ex síndica general Roser Suné, que abans de començar, ha explicat la importància de tenir cura d’un mateix primer, per després poder cuidar els altres i el món. Un aspecte que recull el llibre i, alhora, també alguns consells per combatre el món accelerat en què vivim. 

Roser Suné, ex síndica general, es refereix a consells com "allunyar-se i saber aturar-se amb les tecnologies, saber dosificar el treball o interrelacionar-se amb les persones...". I afegeix que "si tu no estàs bé amb tu mateix és difícil que la interacció amb els altres sigui positiva".

L’acte ha aplegat prop d’una trentena d’assistents, entre els quals, els mossens de diferents parròquies. 

Informa: Redacció
Imatges: Fernando Montero

Comparteix: