ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

El Comú d'Andorra la Vella presenta una guia per organitzar esdeveniments esportius més sostenibles

El manual s’ha exposat a les federacions, clubs i entitats

El manual s’ha exposat a les federacions, clubs i entitats esportives coincidint amb la celebració del Dia internacional del Medi Ambient. La guia, que es pot descarregar a andorralavella.ad/esports, dona eines per generar el mínim de residus i impacte en el medi.

El Comú d’Andorra la Vella, coincidint amb la celebració del Dia mundial del Medi ambient, ha presentat als clubs, federacions i entitats esportives de la parròquia "L’esport sostenible". Una eina per fomentar l’organització d’esdeveniments sostenibles, assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i generar una cultura verda entre les entitats.

El document té per objectiu promoure i ajudar a les entitats a organitzar activitats que suposin un model més eficient i generin el mínim impacte. 

En aquest sentit, el cònsol major, David Astrié, ha animat els clubs i les federacions a aplicar aquests consells verds i s’ha mostrat convençut que “l’esport és un gran vector” per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Informa: Redacció

Comparteix: