ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Dàmaris Gelabert aplega un miler de persones a Encamp en la seva tercera visita al Principat

www.andorradifusio.ad

Un miler de persones ha gaudit avui de l'actuació de la cantant i pedagoga catalana Dàmaris Gelabert. Les seves cançons i vídeos són tot un èxit a les xarxes socials, però també arrossega seguidors en les seves actuacions en directe.

Té vídeos penjats a les xarxes socials amb més de deu milions de visites i la coneixen tant pares com infants com la cantant catalana infantil més popular. A la Dàmaris Gelabert a Encamp l'esperava un públic desitjós de veure i escoltar el seu espectacle on l'acompanyen dues coristes i quatre músics. Segons Gelabert el seu treball cobreix un forat que mancava en l'espectre musical català.

Cançons que expliquen la importància de gestos diaris com dutxar-se, vestir-se o rentar-se les dents omplen els setze treballs que ha enregistrat; unes cançons que l'autora vol que es mantinguin vives i els infants se les facin seves.

Per dissabte només hi havia prevista una actuació, però l'èxit de Gelabert ha requerit una segona funció. L'artista ha declarat que estarà encantada de tornar a actuar per al públic andorrà. De fet aquesta era la segona vegada que visitava el país aquest any, ja que al maig va oferir un concert a l'Auditori Nacional d'Ordino, amb naturalment un ple absolut.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Kevin Ribeiro

Comparteix:

34.204.176.125