ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Darrer dia d'Influencers al Thyssen

www.andorradifusio.ad

Aquest diumenge ha estat el darrer dia en què els visitants han pogut explorar l'exposició d'Influencers en l'Art: de Van Goyen al pop art al Museu Carmen Thyssen Andorra. Una mostra prorrogada després d'haver de tancar durant els mesos de confinament.

Experts i aprenents. Influents i influïts. En una època on la presència de les xarxes socials han fet que revifin els creadors de contingut i, a la vegada, aquests busquen repercussió, el museu Carmen Thyssen Andorra ha volgut mostrar durant aquests mesos que el fenomen no és nou, sinó que ha estat un mètode d'aprenentatge per a artistes, que han basat les seves obres en tècniques que utilitzaven els seus antecessors.

Una influència a través dels anys, perquè sense el clarobscur barroc del sevillà Antolínez, Saura no hagués pogut utilitzar els colors de la manera que ho va fer el 1956 amb Canya.

Els visitants que han passejat per la sala d'exposicions han begut d'aquesta influència, tot i que no de la manera que estava plantejada des d'un principi. Així, inicialment algunes reproduccions es podien tocar per part del públic, però amb la covid s'ha hagut de limitar

No ha estat així amb les audioguies, una eina que des del museu consideren important per a la gent, ha assenyalat la responsable de comunicació i producció Raquel Begueira. També ha afegit que aquestes es desinfecten després de cada ús.

La pinacoteca ha volgut propiciar aquesta influència a través de tallers i de col·laboracions amb l'escola d'art d'Andorra la Vella, resultat que també es pot veure al vestíbul del museu.

Després de teletreballar i adaptar-se a les circumstàncies sanitàries, "Influencers en l'art" acaba el seu cicle. Però l'espai no quedarà buit: a partir del 12 de febrer l'ocuparà la mostra "Talents amb denominació d'origen".

Informa: Tatiana Navarro
matge: Pere Besolí

Comparteix:

3.239.236.140