ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Dèficit zero i un mirador a la Comella, mesures per a Andorra la Vella la segona jornada de campanya

www.andorradifusio.ad

A Andorra la Vella, Terceravia han parlat de finances comunals. Uns comptes que volen portar amb transparència potenciant el dèficit zero. Els d'En Comú per Andorra la Vella s'han desplaçat a la Comella per parlar del seu projecte de mirador. 

Terceravia+Independents ha parlat aquets dilluns de finances. La formació defensa l'elaboració de pressupostos sota el criteri de dèficit zero amb una gestió acurada i planificada de les finances comunals i seguint el que marca el marc pressupostari. Volen defugir de projectes faraònics i apostar per invertir en aspectes que millorin el dia a dia de les persones com ara als carrers.

Quant a projectes es marquen com a prioritat l'ampliació del carrer doctor Vilanova que ha de millorar el trànsit en una de les entrades de la parròquia. De guanyar els comicis els de Terceravia reprendrien el projecte en curs i hi podrien aportar modificacions. 

En Comú per Andorra la Vella ha parlat de projectes. Més concretament el d'un mirador a la Comella. David Astrié, Meritxell López i Gerard Menardia s'han desplaçat fins al revolt de la carretera de la Comella amb vistes a Andorra la Vella, Santa Coloma i Escaldes per parlar d'un projecte que creuen ha de posar en valor el patrimoni de la parròquia. El projecte vol ser un revulsiu i connectar-se amb la resta de miradors que l'actual consolat ha potenciat els darrers anys com un atractiu turístic més.

Astrié ha explicat que caldria fer un estudi del cost, però que no hauria de ser molt elevat, que permetria amb un aparcament arreglar un espai oblidat. Ha afegit que seria un complement.

Informa: Anna Pifarré
Imatge: Albert Refart

 

Comparteix:

3.236.117.38