Demòcrates+Independents, única candidatura a Canillo

www.andorradifusio.ad

Per primera vegada en unes eleccions generals, només hi haurà una candidatura a Canillo. Es tracta de la formada per Demòcrates+Independents. 

No hi ha sorpreses i finalment Canillo només tindrà una candidatura, la de Demòcrates+Independents. Una llista encapçalada per Guillem Casal i Jordi Jordana. 

A dos quarts de nou el matí, el secretari d'Estat d'Afers Europeus, Landry Riba, i la subsíndica, Meritxell Palmitjavila, han arribat al comú de Canillo per presentar la llista de DA+Independents, una candidatura encapçalada per Guillem Casal i Jordi Jornada. La completen Meritxell Alcobé, Lluc Pol i Marion Claude Dourdet. 

La presentadora de la llista de Demòcrates+Independents, Meritxell Palmitjavila, ha declarat això un cop la llista s'ha fet efectiva:

"Pensem que és una molt bona candidatura. Hi ha uns candidats que estan capacitats i il·lusionats. Jo penso que sí que trameten confiança i som molt positius pensant que realment aquesta candidatura farà un bon resultat a les eleccions."
Meritxell Palmitjavila, presentadora de la llista de Demòcrates+Independents a Canillo 

Al migdia la llista s'ha validat sense problemes a la sessió extraordinària del comú, on majoria i minoria han reflexionat sobre el fet insòlit de tenir només una candidatura a les generals.

"Pels canillencs suposo que els hi hagués agradat tenir més varietat". 
Francesc Camp, cònsol major de Canillo

"L'única parròquia en la qual tindrem una única llista creiem que s'hauria de fer una reflexió profunda, nosaltres com a objectiu comú però a nivell de parròquia també". 
Albert Torres, conseller de la minoria de Canillo

El que esperen també és que això no faci créixer la no participació o els vots en blanc als comicis.

Informa: Maria Lucena
Imatges: Fernando Montero

Comparteix:

Detingut un home per conductes degradants als seus treballadors PS+Agrupament Encampadà i Units pel Progrés+Demòcrates + Independents competiran a Encamp