PS+Agrupament Encampadà i Units pel Progrés+Demòcrates + Independents competiran a Encamp

www.andorradifusio.ad

Dues alternatives concorren en aquests comicis a Encamp, tot i que fins a darrera hora s'especulava amb la irrupció d'una tercera opció. PS+Agrupament Encampadà es presenten com l'alternativa del canvi. La llista rival formada per Units Pel Progrés+Demòcrates+Independents, aposten per l'experiència.

S'esperaven més propostes però finalment els més de 4.300 electors de la parròquia d'Encamp hauran de triar entre dues de les alternatives que s'han presentat, és a dir, la meitat que ara fa quatre anys. 

Marta Pujol i Susagna Venable, de PS+Agrupament Encampadà, han estat les primeres a complir el tràmit de presentació de candidatura. Una llista que es completa amb Maria Alaminos, Elisabet Pirot i Josep Lluís Agudo. Es presenten com una proposta de canvi.

"Penso que som la candidatura que pot fer possible el canvi, que necessitem canviar les coses perquè són molt millorables a Andorra. Per tant, som la candidatura pel canvi".
Marta Pujol, candidata del PS+Agrupament Encampadà a Encamp 

Poc després eren els candidats de la proposta a tres bandes entre Units pel Progrés+Demòcrates+Independents, Jordi Torres i Maria Martisella, els que complien el tràmit. Pere Marsenyach, Jenifer Iglesias i Esther París figuren com a suplents. Torres no ha desaprofitat l'ocasió per criticar el pacte dels rivals, molt allunyats entre si ideològicament.

"També és sorprenent perquè una formació potser més encarada al costat diguéssim dret i amb el Partit Socialdemòcrata que està a l'esquerra, sorprèn una mica."
Jordi Torres, candidat d'UP+Demòcrates+Independents a Encamp

Totes dues llistes han estat validades posteriorment en sessió extraordinària de comú.

Informa: Joan A. Sarmiento 
Imatges: Arxiu RTVA - Andreij Cristancho

Comparteix:

Demòcrates+Independents, única candidatura a Canillo Validades 3 llistes a Ordino: ACO+Demòcrates+Liberals, Andorra Endavant i PS+Per Ordino