Demòcrates vol evitar duplicitats amb els comuns i Terceravia planteja revisar la reforma de la funció pública

www.andorradifusio.ad

A Andorra la Vella, Demòcrates proposa la revisió i la millora de les relacions amb els comuns. Tercervia vol modificar la llei de la funció pública i facilitar l'eficiència de l'administració.

Treballar conjuntament amb els comuns per no multiplicar administracions. Aquesta és una de les propostes de Demòcrates de cara a aquestes eleccions.

Després de les crítiques sofertes en matèria de transferències, el candidat Enric Tarrado veu pertinent mirar endavant i no remenar més allò aprovat. La proposta revertiria no únicament en l'administració sinó també en les inversions i projectes.

L'administració pública ha centrat la jornada d'aquest dilluns per Tercerravia+UL+I. La formació vol modificar la llei de la funció pública, ja que consideren que va tirar-se pel dret a l'hora d'aprovar-la.

Per aquest motiu, la candidata Emi Matarrodona considera que cal més diàleg i consens. La formació especifica del col·lectiu també és un dels apartats on s'ha fet èmfasi.

L'eficiència i la desburocratització de l'administració també són alguns aspectes que s'haurien de treballar segons Matarrodona, per tal d'adaptar el col·lectiu a les necessitats del país.

Informa: Joel Romero
Imatges: Sergi Linares

Comparteix:

Terceravia confia en l'entesa amb Ciutadans Compromesos Acompanyament del dol, turisme, transparència i embelliment de l'entorn centren la campanya a Escaldes-Engordany