Acompanyament del dol, turisme, transparència i embelliment de l'entorn centren la campanya a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

A Escaldes-Engordany, Terceravia comença la setmana reclamant atenció en el sector turístic i d'Acord en la necessitat que la informació d'estat no confidencial estigui a l'abast dels ciutadans. Progressistes SDP demana un servei d'acompanyament al dol general i Demòcrates anunciava diumenge un pacte amb l'actual comú per l'embelliment del riu fins a la capital.

L'acompanyament en el dol de qualsevol tipus de pèrdua d'un ésser estimat és primordial segons la candidatura d'Escaldes-Engordany de Progresistes SDP.

Diumenge es van reunir amb representants de l'associació Marc G.G. que es dedica des de ja fa uns anys a donar suport a famílies que passen per aquest tràngol.

Tot i que consideren positiva la iniciativa del SAAS de posar en marxa un servei per donar suport als familiars dels malalts de càncer, creuen que se n'hauria d'ampliar l'abast.

La cònsol major d'Escaldes-Engordany acompanyava diumenge a Sílvia Calvó de Demòcrates per donar suport al projecte que presenta la candidatura territorial i que implicaria una estreta col·laboració entre el futur Govern i el comú.

L'objectiu és aplicar millores similars a les realitzades al passeig del riu a Andorra la Vella per tal de posar en valor el tram que passa per davant del comú i que fa molt temps que no es toca. Les aigües ja baixen prou bé per començar ara a treballar l'embelliment de l'entorn i per què no, la recuperació de la flora i la fauna locals.

A Escaldes-Engordany els candidats de la territorial de d'Acord insisteixen aquest dilluns en la necessitat que la informació dels grans acords d'estat i d'aspectes de vital importància per la societat estigui a l'abast de tothom.

El candidat territorial de d'Acord Marc Magallón ha posat com a exemple l'acord d'associació amb la Unió Europea com a exercici de poca transparència per part de la majoria demòcrata al Consell General.

Aquesta candidatura es compromet a practicar la transparència institucional i fer participar als ciutadans i actors socials en els grans debats polítics.

Terceravia+Unió Laurediana+Independents considera que s'ha de fer molt més per atraure turisme de qualitat a la parròquia d'Escaldes-Engordany i al país en general.

Si l'altre dia parlaven de l'e-commerce aquesta candidatura territorial avui ha recordat algunes de les seves propostes com ara l'aeroport que segons el candidat Josep Pubill atrauria una clientela de nivell adquisitiu alt. Als empresaris un perfil baix a nivell impositiu també els podria ajudar.

Pubill ha recordat també la necessitat d'estacionament que té la zona de la part alta i que en els darrers comicis generals o comunals es parla de l'aparcament del Carrer Estret que mai s'acaba de fer.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Vicente Bellot

Comparteix:

Demòcrates vol evitar duplicitats amb els comuns i Terceravia planteja revisar la reforma de la funció pública d'Acord denuncia l'abandonament del comerç, Terceravia aposta pel consens en l'acord amb la UE i Demòcrates proposa enfortir la col·laboració transfronterera