Desemmascarant la nova exposició de Nacho Rovira

www.andorradifusio.ad

L'art torna al comú de Sant Julià de Lòria de la mà del col·leccionista Nacho Rovira amb la inauguració de la seva exposició "Darrere la màscara: cultura, tradició i espectacle". Són 45 peces vingudes de tot el món. 

51 màscares formen la mostra que acollirà a partir d'aquest dijous a la sala d'exposicions Sergi Mas. Una col·lecció de Nacho Rovira que submergeix l'espectador en un viatge cultural pels cinc continents i amb la qual es pretén descriure com ha estat el seu ús arreu del món. 

La responsable de la Sala Sergi Mas, Anna Mangot, explica que "les màscares exposades formen part de les festes i tradicions del llistat de patrimoni cultural de la humanitat, així com les festes de l'os del Pirineu, que s'han declarat també patrimoni immaterial de la UNESCO juntament amb Encamp, Ordino, Vallespir".

Aquesta proposta mostra 45 peces vingudes de tot el món, que es complementen amb 6 peces autòctones. Una col·lecció que per a Nacho Rovira no només són mascares sinó també part de la seva vida. 

L'exposició es podrà visitar de forma gratuïta fins al 2 de març i inclourà un seguit d'activitats culturals, com ara un concurs de creació de mascares i una gimcana familiar per a totes les edats. 

Informa: Ariadna López 
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

Es torna a ajornar el desnonament dels dos padrins Andorra i Espanya comparteixen estratègies sobre el turisme sostenible