Es torna a ajornar el desnonament dels dos padrins

www.andorradifusio.ad

Nou gir de guió del cas de desnonament de dos germans d'edat avançada que, novament, ha estat ajornat. La justícia ha acceptat revisar una demanda del seu lletrat i han dipositat una fiança a la batllia de 1.000 euros per possibles danys.

En principi, el desnonament d'aquest divendres de dos padrins a Andorra la Vella no es durà a terme. El Tribunal Superior ha acceptat revisar una demanda del seu lletrat que assegurava que la persona que havia iniciat el procediment, per part de la propietat, no estava autoritzada. Per tant, encara no se'ls farà fora de casa.

Això sí, el tribunal ha reclamat als padrins una fiança de 1.000 euros i que es fes efectiva abans de les nou del matí d'aquest divendres, "per garantir qualsevol dany o perjudici que li pogués causar al demandant que és el presumpte propietari de l'habitatge i que correspon a 3 mesos de renda", explica l'advocat dels germans.

Els afectats no tenien aquests diners i han hagut de sol·licitar un préstec.

"Ens han donat com a termini màxim a les 9 del matí. Llavors, l'única manera que ha pogut arreglar això la Senyora Ruiz és a través d'un tercer que li ha avançat els diners. S'ha ingressat a un compte específic de la batllia de dipòsits i consignacions".

Emili Campos, advocat.

La situació ha estat comunicada a la saig que havia d'efectuar el desnonament.

Informa: Pere Moliné

Comparteix:

Aprenent a actuar davant d'una allau  Desemmascarant la nova exposició de Nacho Rovira