Detenen a la Seu un fugitiu d'Andorra

Detingut a la Seu d'Urgell un fugitiu buscat des de fa sis an

Detingut a la Seu d'Urgell un fugitiu buscat des de fa sis anys amb una condemna pendent al país. La col·laboració entre la policia andorrana, la Nacional i la local de la Seu d'Urgell va permetre localitzar-lo i detenir-lo.

Es tracta d'un home de 33 anys que va residir a Andorra entre 1997 i 2018 quan el Tribunal de Corts el va sentenciar a cinc anys i tres mesos de presó per diversos delictes. Entre ells, la venda de cànnabis a menors d'edat, a més d'haver entrat en casa d'un conegut amb les claus d'aquest sense el seu consentiment i haver-li furtat dos televisors i un telèfon mòbil que va vendre després. A més, se li havien imposat dos sancions penals per consum i possessió de marihuana.

Quan la sentència va ser ferma, l'home ja havia fugit i es va fer una ordre de detenció internacional, que es va difondre a través de la interpol i que, finalment, ha donat els seus fruits. La policia andorrana va informar que tenia indicis que el fugitiu estava amagat a la Seu. Llavors la Policia local el va localitzar i la Nacional el va detenir.

Ara Andorra es troba a l'espera que s'iniciï el procés a través del qual la justícia haurà de fer la demanda formal d'extradició.

Informa: Pere Moliné

 

Comparteix:

Crida del síndic a recuperar el patrimoni andorrà a l'estranger Bagaleu, un premi de ciència-ficció