Detingut l'autor dels furts al pàrquing de les Molleres

Un home de 36 anys, no resident, ha estat detingut pels&nbsp

Un home de 36 anys, no resident, ha estat detingut pels danys en un aparcament d'Escaldes-Engordany. Seria també el responsable d'un seguit de furts amb força als vehicles estacionats, amb un perjudici econòmic de sis mil euros.

L’home hauria actuat en dues ocasions, entre el 12 i el 14 de gener, al pàrquing de les Molleres, situat entre la carretera de l'Obac i la d'Engolasters. En la primera ocasió va forçar el caixer i va cometre un primer robatori, trencant el vidre posterior d’un cotxe

En la segona, dos dies més tard, va repetir el mateix procediment amb tres vehicles més i va tornar a malmetre el caixer. De l'interior dels vehicles estacionats es va endur efectes personals i diners. Segons la policia, el seu objectiu era aconseguir efectiu ràpidament. 

La investigació policial va permetre identificar i localitzar en un domicili escaldenc l'autor. L'home s’allotjava al domicili d’un conegut seu, veí de la parròquia i de la zona on es van cometre els delictes. El cos d'ordre agraeix la col·laboració de la ciutadania, que ha permès dur a bon port la investigació.

Informa: Redacció

Imatge: Policia d'Andorra

Comparteix:

La revisió salarial dels bombers sobre la taula El SAM s'estrena amb èxit de convocatòria