El SAM s'estrena amb èxit de convocatòria 

www.andorradifusio.ad

El Sant Antoni Música s'ha estrenat amb el teatre de les Fontetes pràcticament ple. La tercera edició comença a consolidar-se amb grups que porten gent d'arreu i, fins i tot, turistes. 

Lluís Cartes amb els seus Poetes ha tancat la primera jornada del SAM. Una alternativa improvisada al concert de Ladis B, que no va poder ser per causa de força major, però no hi ha res que no solucioni tenir projectes compartits amb membres de la banda. Això és el que va passar amb "tres membres de la banda del Ladis, que tenim un projecte paral·lel: Lluís Cartes amb els Poetes i, com que no ha pogut venir el Ladis, ho hem fet nosaltres". 

A la Minjadora del Sinquede part del públic arribava després de veure la Ludwig Band. Alguns, vinguts de fora, i altres de nacionals. 

Un públic content i bandes agraïdes perquè hi hagi festivals d'hivern com aquest. El guitarrista Oriol Vilella ho resumeix en "deslocalitzar el calendari, els esdeveniments".

De divendres a diumenge el SAM continua amb més propostes. Entre elles, Mireia Clua i Joina que actuaran al Planetàrium que ha estrenat Sara Núñez; grups locals com Rokyo, Awake i Ineclipse que ho faran a la Minjadora del Sinquede; i Kic Barroc i Lluís Gavaldà, aquest de pagament dissabte, a les Fontetes

Juli Barrero, organitzador del festival, avança que trobarem "un Gavaldà molt proper, que farà sentir el públic molt a prop de l'artista". 

Encara queden tres dies de recorregut en la tercera edició d'un festival que comença a estar beneït per la festivitat de sant Antoni

Informa: Rosa Alberch

Imatges: Eric Escabias

 

Comparteix:

Detingut l'autor dels furts al pàrquing de les Molleres "El que es va pretendre és que calléssim i no hem callat"