Digitalització a l'escola

www.andorradifusio.ad

Les segones jornades sobre digitalització que ha organitzat el sistema educatiu espanyol estan dirigides a tot el professorat dels centres educatius espanyols i hi participen 90 docents de les cinc escoles que hi ha al país. S'han centrat en intel·ligència artificial. 

"Tracta fonamentalment sobre quina part de la IA es pot aplicar en l'àmbit educatiu i com poden contribuir tots els recursos digitals amb els que compten els centres a la millora de la competència digital".

Dolores López, consellera d'Educació de l'ambaixada d'Espanya

El sistema educatiu espanyol disposa d'una nova llei que té per objectiu que es treballin 8 competències clau de la Unió Europea. Entre elles, la digitalització del professorat i de l'alumnat

"Així com hi ha un marc europeu per als idiomes, el Govern espanyol ha desenvolupat un marc europeu per a la competència digital docent, i es va establir un període de tres anys perquè almenys un 70% dels docents adquireixi un nivell B2 d'aquest marc de la competència digital docent".

Dolores López, consellera d'Educació de l'ambaixada d'Espanya

A les jornades participaran també tres centres externs, com l'escola andorrana d'Encamp, que han aplicat bones pràctiques digitals.

Informa: Pilar Candel
Imatges: Eric Mompel - Eric Escabias

Comparteix:

Marsol es reuneix amb el titular espanyol d’Economia, Comerç i Empresa AE insta el Govern a regular l'ús del CBD