Marsol es reuneix amb el titular espanyol d’Economia, Comerç i Empresa

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge,

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha mantingut una reunió aquest divendres a Madrid amb el ministre espanyol d’Economia, Comerç i Empresa, Carlos Cuerpo. 

Marsol i Cuerpo han intercanviat experiències en relació amb l’atracció d’inversió estrangera d’alt valor afegit, generadora de llocs de feina i complementària dels sectors econòmics tradicionals. En concret, s’han tractat qüestions relacionades amb els processos d’autorització de la inversió estrangera i amb el seguiment una vegada la inversió s’està implementant.

Quant a la innovació empresarial, el ministre espanyol ha presentat experiències d’implantació de negocis relacionats amb les noves tecnologies, les energies netes i els parcs tecnològics que poden servir d’exemple per Andorra per atraure noves empreses al país.

Els dos homòlegs també han abordat matèries com la internacionalització de les empreses, qüestió que ha servit a Conxita Marsol per traslladar al ministre espanyol el procés que s’està seguint a Andorra al voltant de l’acord d’associació amb la UE, tenint en compte la rellevància d’aquest acord per potenciar les oportunitats de negoci de les companyies andorranes fora del país, a escala regional.

Informa: Redacció

Comparteix:

Batxillerat d'art per al Sant Ermengol i ampliació de matrícules al María Moliner Digitalització a l'escola