El DJ John Holt, una de les promeses de l'electrònica al país, satisfet de ser a l'Hibernation per primer cop

www.andorradifusio.ad

El DJ John Holt participarà per primera vegada en el Festival Hibernation del Pas de la Casa, un dels festivals de música més reconeguts d'Andorra. Als 27 anys és una de les grans promeses de la música electrònica del país.

Joan Holthoefer, també conegut pel nom artístic de DJ John Holt, es va endinsar per primer cop en el món de la música amb 16 anys. Ara, amb 27, s'ha convertit en un dels DJ referents a Andorra.

Holt es dedica plenament a la música electrònica, un fet que dificulta el seu treball, ja que la comercial té molta força a les festes andorranes, però assegura que el treball fet durant els últims anys fa que l'electrònica cada vegada tingui més presència al Principat.

A principi d'abril participarà per primer cop en el reconegut festival Hibernation del Pas de la Casa, on compartirà cartell amb grans artistes, com per exemple, un dels DJ més reconeguts mundialment, Paul Kalkbrener, i el mític Paco Osuna.

Així mateix, el DJ treballa paral·lelament amb la seva pròpia agència promotora d'esdeveniments que organitza diverses festes a Andorra, tant a sales com als après-ski del país. També compta amb una actuació fixa cada setmana, ja que ara mateix John Holt és el DJ resident de la discoteca Eivissa Experience.

Informa: Sergi Expósito
Imatges: Fernando Montero

 

 

Comparteix:

L'escenari del Rockòdrom, dominat per àngels caiguts amb El Altar del Holocausto Acció Feminista organitza un vermut i una sessió de microteatre com a preludi a la manifestació del 8M