Dona una puntada de peu a la cara d'un policia després de circular en contra direcció

A banda del detingut per agressió sexual, la policia ha detingut

A banda del detingut per agressió sexual, la policia ha detingut quatre persones més. Una després de conduir en contra direcció i mostrar una actitud violenta i agressiva cap als agents.

La policia va rebre l'avís que una dona, de 50 anys i no resident, estava conduint en direcció contrària. En controlar-la, la detinguda va bufar de manera errònia en totes les ocasions en què se li va intentar efectuar la prova d’alcoholèmia i no va ser fins al despatx central del cos quan va donar una taxa d'alcoholèmia de 0,6.

Durant tot el procés, la dona va insultar i amenaçar els policies, va desobeir les seves indicacions i va intentar marxar. Fins i tot, a l'interior del vehicle va donar un cop de peu a un dels agents que s'havia posat al darrere per tranquil·litzar-la que va causar-li una ferida.

També es va arrestar un jove de 21 anys per haver agredit el seu padrastre. Per altra banda, destaca la detenció d'un home de 48 anys, amb una taxa de 2, per tenir un accident amb danys materials i d'un turista amb mig gram de cocaïna a la frontera del riu Runer.

Informa: Redacció

Comparteix:

Més de 6.000 persones migren al Principat el 2023 PSC triomfa a Catalunya però necessitarà pactar per governar