Eder Sarabia després de la victòria contra el Vila-real: "Hem fet un dels millors partits de la temporada"

El FC Andorra continua amb pas ferm la segona fase de la competició. Ahir, en el millor partit segons el tècnic Eder Sarabia, es va desfer del Vila-real B per 1 a 3. Va ser un partit intens, on la pluja va ser també la protagonista.

6 de 6. A més guanyant el millor equip en punts, l'Eivissa la setmana anterior i diumenge el Vila-real B a fora en un partit on va tocar patir. L'equip va haver de remuntar el gol de falta local, però va mostrar arguments i confiança.

El FC Andorra es va mostrar sòlid especialment de mig camp endavant i va demostrar confiança i molt talent, com el d'Hèctor a l'empat abans de la mitja part. A més, ni la pluja va deslluir el joc tricolor i la fe d'un equip que va a per totes i lluita cada pilota com Pau en el segon gol.

A la festa tricolor, es tornava a sumar Carlos Martínez, un davanter letal, que quan la té, no perdona. El FC Andorra no arribava a aquesta fase com a favorit, però ja preocupa els rivals directes. "Hem fet un dels millors partits de la temporada. Hem estat molt bé en tots els aspectes i fases, sent molt fidels als plans que teníem, i no hem decaigut malgrat encaixar un gol", ha declarat l'entrenador Eder Sarabia.

Els andorrans han d'agafar velocitat de creuer per seguir creient en les seves opcions, cada vegada més serioses, de poder, si més no, lluitar per l'ascens a segona divisió A.

Els resultats dels rivals

La de diumenge va ser també una bona jornada pel que fa als resultats dels rivals. Així, el Barça B va perdre a Eivissa. Els illencs van guanyar per 2 a 1 els blau-grana. El gol inicial de Rei Manaj en pròpia porta avançava els locals. Peque al minut 32 establia l'empat a 1 abans del descans. A la segona meitat, de nou des de la cantonada, l'Eivissa tornava a marcar, en aquest cas, obra de Castel.

Tampoc el Nàstic va aprofitar el desplaçament al camp de l'Alcoià per guanyar. De fet, Juanan avançava els locals al minut 16 i tres minuts després, els tarragonins empataven mitjançant Franc Carbia. Final, 1 a 1 i la classificació a les primeres posicions que s'estreny.

L'Eivissa recupera amb aquests tres punts un lideratge sòlid amb sis punts de marge amb els acumulats de la primera fase i els tres de diumenge. La lluita arriba per la segona posició. Tres equips comparteixen els mateixos punts, 37. Nàstic, FC Andorra, i Barça B. Els tricolors són tercers tenint en compte el gol averatge particular. L'Alcoià amb 32 i el Vila-real B amb 29 queden molt lluny de la lluita per acabar entre els tres primers.

Ara a l'Andorra l'espera diumenge a les set a Prada de Moles l'Alcoià.

Informa: Jordi Lorente
Imatges: Vila-real TV