L'Engordany es queda fora del play-off pel títol en un final d'infart

L'Engordany s'ha quedat fora del play-off pel títol en una darrera jornada d'autèntic infart, després d'empatar a 0 contra l'Inter d'Escaldes. FC Santa Coloma, Atlètic d'Escaldes i Sant Julià han aconseguit el bitllet.

Darrera jornada de la lliga nacional i final d'autèntic infart el viscut a l'Estadi Nacional. Inter d'Escaldes i Engordany han empatat a 0, un resultat que ha deixat els d'Emiliano fora de la lluita pel títol.

En la darrera acció del partit, José Antonio ha salvat l'empat per a l'Inter i ha condemnat l'Engordany a disputar el play-off per a la permanència.

L'expulsió d'Ilde Lima al 59 ha posat les coses de cara als d'Emiliano, però han estat incapaços de marcar i finalitzen la fase regular en cinquena posició.

Qui també acompanyarà l'Inter en la lluita pel títol són el FC Santa Coloma i l'Atlètic d'Escaldes. Els colomencs s'han imposat per 2 gols a 0 als escaldencs.

Els d'Albert Jorquera havien de guanyar tant sí com no per situar-se entre els quatre primers, però fins al minut 55 no s'han posat per davant gràcies a Robert Ramos.

Minuts després, el partit s'ha posat de cara amb les expulsions de Txus Rubio i Rafa Santos. Al 78, Luís Blanco feia el segon i deixava l'Atlètic pendent del derbi escaldenc, ja que un triomf de l'Engordany els deixava fora.

Qui no ha patit tant ha estat el Sant Julià, que ha golejat per 0 a 3 el Carroi. Els lauredians necessitaven la victòria, i al minut 26 Xavi Carmona feia el primer de penal.

A la segona meitat, Sebas Bertran marcava el segon amb un xut encreuat. Al 75, Miguel Ruiz feia la sentència a la sortida d'un còrner.

Dijous es jugarà el darrer partit de la fase regular entre el Penya Encarnada i la UE Santa Coloma. La setmana vinent començaran els play-offs amb els quatre primers, separats per només tres punts.

Informa: Joel Romero