El carrer Sant Antoni s'allargarà fins a la carretera de l'Obac per tenir una nova entrada a Escaldes-Engordany

www.andorradifusio.ad

El comú d'Escaldes-Engordany vol descongestionar la rotonda del quilòmetre zero i el carrer de la Unió, una de les vies amb més trànsit del país. Per fer-ho ha convocat un concurs per prolongar el carrer de Sant Antoni fins a la carretera de l'Obac i tenir així una nova entrada i sortida de vehicles a la zona alta de la parròquia.

Fins ara el carrer Sant Antoni arribava només fins al Fener. Amb les obres de prolongació s'allargarà fins a la carretera de l'Obac, un un nou vial de doble sentit.

Servirà perquè part del trànsit que ara passa per la rotonda del quilòmetre zero es desviï abans i no s'hi concentrin tants vehicles. Es pot fer gràcies a una cessió anticipada dels propietaris del sòl. El cònsol menor, Marc Calvet, ha detallat que "el vial el construeix i paga el comú, i després els privats quan edifiquin pagaran la part del projecte del pla especial i el percentatge que els pertoqui del vial".

El comú ha convocat un concurs públic per adjudicar les obres, que tindran una llargada d'uns 100 metres. La intenció és que comencin al setembre i el vial sigui una realitat abans que acabi l'any.

Informa: Judit Pedrós
Imatges: Robert Querol

Comparteix:

Rufus Wainwright: un dels milors vocalistes i compositors actuals, aquest divendres a la capital Segueix el desacord entre el SAAS i els metges liberals per l'ús de les instal·lacions de l'hospital