El Centre d'Acolliment d'Infants preveu tancar l'any per sota de la dotzena d'usuaris

www.andorradifusio.ad

El Centre d'Acolliment d'Infants preveu tancar l'any per sota de la dotzena d'usuaris. Amb tot se segueix treballant per la qualitat de l'atenció i del lleure d'aquests infants i joves que no superen els 18 anys perquè, tot i no trobar-se en el nucli familiar, tinguin un dia a dia més amè. Avui s'ha signat un conveni pel qual podran anar al 360º eXtrem de manera gratuïta.

El conveni de col·laboració entre el ministeri de Salut, Afers Socials i Ocupació i 360º eXtrem se suma als ja signats amb Grandvalira, el Palau de Gel i el comú d´Andorra la Vella.

Ara els usuaris del Centre d´Atenció Infantil, el CAI tindran un nou espai de lleure gratuït perquè puguin divertir-se els caps de setmana. Ara mateix són prop una desena.

D´altra banda des del ministeri es treballa per millorar el benestar dels acollits.

La disminució de la població, l´augment de les famílies acollidores i un treball més intens en el nucli familiar per evitar una mesura tutelar són alguns dels factors que han fet disminuir les xifres al CAI, que preveu tancar l´any per sota dels 12 usuaris de l´última memòria.

Informa: Rosa Alberch Imatge: Josep M. Garcia

Comparteix:

Escaldes preveu nous talls en el subministrament d’aigua fins que el nou dipòsit no estigui construït Andorra la Vella crea una nova targeta moneder per facilitar pagaments i gestions comunals