El Morabanc guanya al Nou Congost per 61 a 74 en un gran partit de Bogdanovic

El MoraBanc Andorra ha guanyat aquesta tarda al Nou Congost per 61 a 74. El millor jugador dels tricolors ha estat Luka Bogdanovic amb 15 punts. Els andorrans s´han sobreposat a un mal primer quart i han aconseguit un parcial d´11 a 27 per capgirar el marcador i deixa el partit encarrilat.

El MoraBanc Andorra ha aconseguit tornar a guanyar fora de casa. Els de Joan Peñarroya s’han desfet de l'ICL Manresa per 61 a 74 i es queden a només una victòria de la zona de play-off.

L'equip tricolor ha estat en tot moment per davant i no ha deixat marge a un Manresa que de mica en mica s'ha enfonsat al pou de la lliga Endesa.

El primer quart ha estat marcat per la igualtat entre tots dos conjunts. Tant andorrans com catalans han gaudit d'avantatges mínims, però cap dels dos ha aconseguit posar terra pel mig.

Sí que ho ha fet  el MoraBanc, però, al segon quart. L'equip ha funcionat en atac, la defensa també ha anat millorant i els andorrans han marxat al descans amb 11 punts de marge.

A l'inici del tercer parcial ha arribat el pitjor moment. El Manresa, amb un parcial d'inici de 10 a 0 s’han posat a només 1 punt. Però no s’ha viscut cap sensació de neguit per part del MoraBanc, sinó al contrari. L'equip ha tonrat a apujar la seva intensitat i el marcador s’ha tornat a ampliar.

Ja al darrer quart, i amb la victòria a la butxaca, els andorrans s’han dedicat a fer córrer el cronòmetre. Aquest diumenge s’ha mostrat  especialment inspirat Luka Bogdanovic, màxim anotador del MoraBanc amb 15 punts, dividits en 5 triples.

Informa: Joel Romero/Xavi Bonet   Foto: BCA