L'FC Andorra se situa a només 4 punts del líder després de la victòria a Vic

El Futbol Club Andorra està disposat a fer soroll aquesta temporada. En un grup 1 de la primera catalana espectacular i ple d'emoció, els andorrans cada jornada estan més enganxats al grup capdavanter. Especialment després del triomf ahir al camp del Vic (0-1). Ara el lideratge es troba a només 4 punts.

El Futbol Club Andorra és un equip molt perillós fora de casa. Ahir els de Justo Ruiz van sortir disposats a demostrar-ho al camp del Vic. Els catalans estaven només dos punts per sota els tricolors. Com s'esperava va ser un partit molt igualat amb molt respecte per part dels dos conjunts.

Els de la Plana van sorprendre amb un plantejament força defensiu. L'Andorra comptava amb baixes importants en la creació però això no va ser impediment per assetjar la porteria rival. La més clara la va tenir Arturo abans del descans, després de desfer-se del porter el seu xut el salva un defensa sota els pals.

Parlant de salvadors ahir el de l'Andorra va ser el porter. Ja a les acaballes del partit aturada providencial de Ferran Pol. Semblava que l'internacional andorrà salvava un punt, però no, en va salvar tres. Al minut 82, Aleix Cisteró convertia una falta escorada en un cacau directe a l'escaire. Un gol que valia tres punts d'or per situar el Futbol Club Andorra més a prop que mai de tercera. Concretament a quatre punts de distància.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: XTVL