"Elogio del error", de Francesc Robert, explica equivocacions que es poden tornar encerts

www.andorradifusio.ad

Les equivocacions comeses en l'àmbit empresarial sovint queden silenciades i amagades. No és el cas de l'experiència com a empresari i inversor del periodista Francesc Robert, que ha plasmat aquest tipus de situacions en el llibre "Elogio del error".

Com a periodista acumula un bon nombre d'articles i havia escrit les seves reflexions sobre els passos en fals que havia fet en la seva aventura empresarial com a inversor d'Startup's. Finalment aquest recull del que en principi serien errors, l'exdirector de RTVA les aglutina en un primer treball literari que aquest vespre s'ha presentat a la llibreria La Puça.

"Si volem llibres de receptes d'èxit, en el món de l'empresa, dels negocis o de la inversió, n'hi ha molts. Però la recepta de l'èxit és l'aprenentatge que he fet dels meus errors. Jo explico capítol per capitol un error", detalla el periodista i inversor, qui avança exemples en la selecció de personal, en l'emprenedoria o d'altres factors.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: Txema Galilea

Comparteix:

L'ambaixada d'Espanya reconeix la tasca del Jove voluntariat lector Els tècnics de Turisme d'Iberoamèrica es reuneixen a Huelva per preparar la trobada de ministres a Andorra del 9 i 10 de març