Les lesions del turista francès ferit al Pas de la Casa van ser fruït d'una baralla i no d'una agressió

www.andorradifusio.ad

El turista francès ferit de gravetat arran d'una baralla la matinada de dissabte al Pas de la Casa s'hauria donat un cop al cap després d'un forcejament i no pas per una agressió directa dels dos joves andorrans que van ser detinguts. Així ho afirmen fonts coneixedores del cas, que expliquen que tot va començar quan el turista va agafar pel coll una jove de la localitat. Segons ha pogut saber RTVA, la defensa dels joves hauria aportat una prova gràfica que sustenta aquesta versió.

Aquest és l'indret del Pas de la Casa on la matinada de dissabte va tenir lloc la baralla que va acabar amb un turista francès de 52 anys ferit de gravetat per un trauma cranioencefàlic. Dos joves andorrans que treballen a la localitat van ser detinguts com a pressumptes agressors, però dissabte mateix van ser posats en llibertat després de declarar davant del batlle.

Els joves haurien explicat que tot va començar quan a la sortida d'un local d'oci nocturn el turista va increpar i agafar pel coll una jove del Pas de la Casa. En aquell moment els dos joves van intervenir per defensar-la, desencadenant-se així una baralla amb diverses persones implicades. Segons un testimoni proper als joves, hauria estat arran d'un forcejament i no pas d'una agressió directa que el turista hauria caigut a terra i picat amb el cap, quedant incoscient al mig del carrer. Segons ha pogut saber RTVA, la defensa dels joves sustenta tota aquesta versió amb una prova gràfica que ha estat traslladada al batlle.

Ara la prova podria ser enviada a la policia, que actuaria com a auxiliar de la justícia per completar la investigació. Si el batlle ho considerés necessari, el cos d'ordre podria fer de pèrit a fi d'identificar les persones implicades en els fets.

L´avís a la policia el va donar un altre turista i, tot seguit, l'home ferit va ser traslladat a l´Hospital Nostra Senyora de Meritxell. A causa de la gravetat de les lesions, el van derivar a un hospital de Tolosa, on continua ingressat.

Informa: A.G-Nandín/A.Pifarré  Imatge: Meri Bellosta   Locució: Anna Pifarré


Informa: Andrés González-Nandín

Comparteix:

Els impulsors de la banca cooperativa asseguren que les pèrdues de valor de BPA podrien reduir-se a només 140 milions Detinguts per presumpte tràfic de drogues i per conduir sota els efectes de l'alcohol