Els síndics mostren a Mariano Rajoy una part de la història d'Andorra

www.andorradifusio.ad

Després de passar per l'edifici administratiu del Govern, primera parada del dia, s'ha fet la visita a Casa de la Vall. Els síndics generals, Vicenç Mateu i Mònica Bonell, han mostrat al president espanyol l'antiga seu del parlament andorrà. Rajoy ha signat el llibre d'or.

La visita a Casa de la Vall ha estat la part més institucional i cultural del recorregut que Mariano Rajoy. El síndic general, Vicenç Mateu, ha volgut explicar-li una part de la història d´Andorra. Mariano Rajoy ha arribat a Casa de la Vall a dos quarts d´onze. A les portes l'esperava el síndic general, Vicenç Mateu, i la subsíndica, Mònica Bonell.

La visita ha consistit en un recorregut pel monument nacional. A la sala dels passos perduts, Mateu ha donat la benvinguda a la delegació espanyola. El síndic general els ha explicat la composició del parlament a la sala del Consell i la simbologia de l´armari de les set claus. Els síndics han acompanyar Mariano Rajoy a signar al llibre d´or. El president espanyol ha reflectit l´honor de la visita, una casa, ha escrit, que també és la representació de la democràcia i la llibertat a Andorra.

Després de fer-se la fotografia oficial a la plaça del Consell General, el president espanyol ha abandonat la Casa de la Vall acompanyat de la ministra d´Educació, Roser Suñé.

Informa: Ana Alamán Imatge: Josep M. Garcia

Comparteix:

Rajoy es reuneix amb Martí a l'edifici de Govern SDP celebra l'any nou amb els bombers