Rajoy es reuneix amb Martí a l'edifici de Govern

www.andorradifusio.ad

La segona jornada de Mariano Rajoy a Andorra ha començat aquest matí amb una trobada amb Antoni Martí a l'edifici de Govern. Tots dos han presidit la reunió de treball ministerial per tractar les relacions entre Espanya i Andorra.

El primer acte de la jornada ha estat la visita del president espanyol Mariano Rajoy a l'edifici de Govern, on ha mantingut la primera reunió oficial a Andorra amb el cap de Govern, Antoni Martí. Puntual, quan faltaven pocs minuts per a les 10 del matí, amb un ampli dispositiu de seguretat, ha arribat el president espanyol a les portes de l'edifici, on ha estat rebut pel cap de Govern. Després de la salutació han pujat fins a la tercera planta, on Mariano Rajoy ha signat al llibre d'honor.

Després, tots dos han conversat uns instants. Tot seguit han presidit la reunió de treball Andorra - Espanya, amb la presència del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, i els ministres Jordi Cinca, Gilbert Saboya i Jordi Alcobé, així com l'ambaixador d'Espanya. Una trobada que s'ha allargat més del previst i durant la qual s'han tractat els diferents aspectes que afecten les relacions entre Espanya i Andorra.

Avui Podem Andorra s'ha manifestat contra la visita de Mariano Rajoy a Andorra i també contra les seves polítiques. Amb tot, només hi han assistit cinc persones.

Informa: Anna Lladó Imatge: Lluís Calvo

Comparteix:

Les claus per al conveni de no doble imposició Els síndics mostren a Mariano Rajoy una part de la història d'Andorra