Els visitants augmenten un 4% al juny

www.andorradifusio.ad

Creix quatre punts el nombre de visitants al juny. Encara més positiu és el fet que, d'aquests visitants, l'increment més significatiu l'hagin protagonitzat els que pernocten. Són les últimes dades del departament d'Estadística.

El juny Andorra ha rebut un 4% més de visites. De les 580.000 persones que han arribat, tres quartes parts són excursionistes, gent que només ve a passar el dia, i la resta turistes, que pernocten almenys una nit. I són aquests últims, justament, els que experimenten un increment més gran. El turista és el visitant més interessant perquè, al fer nit, generalment gasta més. Espanya i França són l'origen majoritari de tots aquests visitants, molt per sobre de la resta de procedències.

Les dades de juny ajuden a mantenir, fregant els tres punts, l'augment de visitants, tant des que va començar l'any com en l'acumulat dels últims 12 mesos.

Les compres continuen sent la principal motivació de la gent que ve a Andorra que, majoritàriament, s'allotja en hotels de tres i quatre estrelles.

Informa: Jordi Cama

Comparteix:

Ensisa preveu començar les obres de la polèmica plataforma de Soldeu la setmana vinent Agricultura espera a la tardor el "feedback" de Brussel·les sobre el tabac