ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Embellir la vila i potenciar els entrenaments esportius en alçada, reptes del Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa

www.andorradifusio.ad

El comú d'Encamp celebra haver arrencat aquesta setmana la primera trobada del Consell Econòmic i Social del Pas de la Casa, que s'emmarca en el pla director de reactivació econòmica que arran de l'impacte de la Covid-19 pren encara més sentit.

En aquest sentit, la cònsol major, Laura Mas, ha remarcat que alguns dels punts que s'han començat a treballar és l'embelliment de la parròquia i la qualitat de vida de la parròquia. Ha afegit que, tot i que el programa no s'ha instaurat fins ara, "el comú ja ha estat emprenent aquestes iniciatives".

Tant els representants de l'administració com els membres del teixit productiu i comercial de la vila celebren comptar amb aquest espai de debat.

Precisament el principal reclam que els veïns fan al comú és la necessitat d'un fil conductor que canalitzi les seves demandes.

La voluntat de la corporació és organitzar una propera trobada abans del juliol per anar treballant els diferents projectes previstos.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Nil Forcada

Comparteix:

35.173.234.169