"Épicus" tanca el primer cicle de flamenc de Sant Julià de Lòria

www.andorradifusio.ad

Resumir tota una carrera professional en quatre moments i portar-ho a l'escenari. És el que ha fet Susana Lupiañez, coneguda al món del flamenc com 'La Lupi', a 'Épicus', l'espectacle que es va poder veure aquest dissabte a l'Auditori Claror de Sant Julià de Lòria.

Reviure la tradició i l'herència del flamenc amb el llenguatge de la dansa. 'Épicus' és el resum de la carrera professional de La Lupi, que l'ha portat a ser referent en aquest art.

És un viatge per les quatre coreografies més importants per a ella que més l'han marcat. Trajectòria que aquest dissabte va pujar a l'escenari de l'auditori Claror, acompanyada de tots aquells que integren la seva companyia. Una producció que neix del confinament, quan "escrivíem i ballàvem, amb mitjons per no molestar els veïns", i que pretén despertar sentiments entre els espectadors, explica.

Desde 'fandangos' i 'alegrías' fins a tangos. Tot, amanit amb el ritme de les guitarres, l'espectacularitat dels vestits de cua i la màgia d'una música interpretada des de l'ànima que va connectar amb el públic.

'Épicus' s'inclou en el cicle de flamenc que organitza Sant Julià de Lòria i que busca apropar aquesta forma d'art a la ciutadania del Principat.

Informa: Tatiana Navarro
Imatge: Arnau Teixidó
Locució: Sílvia Mestre

Comparteix:

L'USdA reitera que les xifres d'Estadística relatives als salaris disten de la realitat Visitants dels territoris veïns arriben al país atrets per la vida social i comercial