Visitants dels territoris veïns arriben al país atrets per la vida social i comercial

www.andorradifusio.ad

Al centre del país s'han vist força visitants passejant, sobretot turistes francesos que a diferència del Pas han vingut a passar tot el cap de setmana. Ressalten la possibilitat d'anar a comprar i consumir a restaurants, tenint en compte les restriccions més exigents que hi ha a França. El Principat també és un atractiu per als ciutadans espanyols, sobretot de l'Alt Urgell però també de punts més llunyans com Madrid.

L'ambient a les principals avingudes comercials és fluix si el comparem amb el d'un març habitual però es nota cert ambient de visitants que han vingut atrets per les compres i els horaris flexibles de la restauració.

A diferència del Pas de la Casa, la majoria de ciutadans francesos que passegen per la capital s'estan més d'un dia al país i s'han de fer proves de la Covid-19 per tornar.

Les ganes de canviar d'aires també afloren en visitants de l'altre estat veí. Des de visitants de Madrid amb "ganes de sortir després de tant de temps tancada", fins a ciutadans de la Seu que arriben al Principat perquè "encara que no hi hagi tanta gent, hi ha ambient i s'està molt a gust".

En general, es nota la satisfacció de poder trencar una mica la rutina i gaudir de les muntanyes tot i el complicat context actual.

Informa: Laura Cugat
Imatges: Arnau Teixidó

Comparteix:

"Épicus" tanca el primer cicle de flamenc de Sant Julià de Lòria L'augment de visitants al Pas de la Casa no es reflecteix en les caixes dels comerços