ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Esbart Valls del Nord frega el ple amb l'espectacle per celebrar els 10 anys

www.andorradifusio.ad

Enguany es compleixen deu anys del naixement de l'Esbart Valls del Nord i per celebrar-ho ha organitzat diferents accions i activitats. Una d'aquestes, el festival d'aquest diumenge en el qual s'ha estrenat 'El buner d'Ordino'.

Un espectacle preparat per a l'ocasió que han representat  el cos de dansa i els veterans de l'esbart i que ha arribat gairebé al ple.

Ha comptat amb dues parts diferenciades. La primera amb cinc balls tradicionals que han marcat la història de l'entitat i, la segona, la representació de la llegenda del buner d'Ordino. Vuit balls en total amb coreografies creades especialment per al festival amb música en directe a l'Auditori Nacional.

Amb l'espectacle es vol recordar el creixement i l'expansió de l'Esbart Valls del Nord al llarg d'aquests deu anys i, a més, implicar altres entitats culturals de la parròquia, com la Coral Casamanya.

L'organització s'ha mostrat molt satisfeta d'haver pogut celebrar aquest festival amb el seu públic acompanyant-los. La presidenta, Meritxell Rabadà, destacava la il·lusió que suposa compartir aquest moment amb totes aquelles persones que han donat suport al cos de dansa en la darrera dècada. La codirectora artística, Pilar Capdevila, manifesta que "haver aconseguit portar a terme un festival amb composicions i coreografies pròpies, i música en viu és quelcom que a qualsevol agrupament folklòric li agradaria poder executar".

Tots els diners recaptats aniran destinats a l'Associació de Dones d'Andorra. Però la celebració d'aquests 10 anys encara no acaba aquí perquè, el mes de desembre, l'Esbart Valls del Nord estarà present a l'encesa de llums d'Ordino.

Informa: Anna Mata
Imatges: Andreij Cristancho
Locució: Laura Cugat

Comparteix: