ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

L'Escola Bressol d'Escaldes-Engordany treballa per obrir amb garanties al més aviat possible

www.andorradifusio.ad

Aquest divendres el comú d'Escaldes-Engordany va estar parlant i tranquil·litzant les famílies dels infants que són usuaris de l'Escola Bressol de la parròquia. Com va anunciar la guarderia comunal escaldenca encara no obrirà aquest dilluns i treballa per donar resposta al més aviat possible.

Magda Mata va poder parlar aquest divendres amb alguns familiars de menors que són usuaris de l'escola bressol comunal a Escaldes-Engordany als quals va avançar alguns dels aspectes de la gestió de la guarderia en la desescalada.

Durant la reunió amb els responsables de les guarderies privades i del Ministeri d'Afers Socials i de Salut es van perfilar més alguns punts sobre l'organització i les activitats que es podran realitzar en l'establiment.

La consellera d'Infància d'Escaldes-Engordany afirma que intenten treballar per transmetre tranquil·litat a les famílies que han de deixar els seus infants a càrrec de la guarderia comunal enmig d'una situació extraordinària.

Auxí doncs, se sap que només la guarderia comunal d'Andorra la Vella obrirà portes aquest dilluns donant servei a 28 infants.

Informa: Sílvia Mestre
Imatge: D.Sala-T.Galilea

Comparteix:

18.207.254.88