Estafa de més de 5.000€ en una joieria d’Andorra la Vella

www.andorradifusio.ad

La policia  busca des d´ahir els autors d´una estafa en una joieria d´Andorra la Vella. Els presumptes estafadors haurien aprofitat una distracció dels joiers per substituir unes peces d'or per altres de falses instants abans de tancar la venda. L'import de l'estafa supera els 5.000 euros.

Segons ha explicat el propietari de la joieria, dues persones presumptament de nacionalitat romanesa van presentar-se a l'establiment la tarda de dimecres per vendre dues cadenes d'or. Els joiers van comprovar-ne l'autenticitat i es va acordar tancar el tracte l'endemà.

Però segons el joier, quan ahir al matí es negociava el preu de venda i es procedia a fer el contracte de compravenda i registrar la transacció, els presumptes estafadors haurien utilitzat una maniobra de distracció per substituir les cadenes per dues rèpliques de plata xapades en or. Un cop van haver cobrat 5.300 euros en metàl·lic, van abandonar la joieria i van marxar de la zona en taxi. Pocs minuts després, els joiers descobrien l'estafa.

En aquell moment es va avisar la policia, que van personar-se ràpidament a l'establiment. Poc després s'activava el control de fronteres i la unitat d'investigació de la policia revisava les càmeres de seguretat de la joieria. També es va pentinar l'avinguda Meritxell i es va comprovar el registre hoteler per intentar localitzar els presumptes estafadors, que a hores d'ara no han estat detinguts.

Informa: Andrés González-Nandín    Imatge: Víctor Reolid


Informa: Andrés González-Nandín/Anna Lladó

Comparteix:

Debat per al candidat a cònsol a Andorra la Vella Suspesa la votació del conveni amb l'AREB per dubtes dels empleats de BPA sobre el text