Suspesa la votació del conveni amb l'AREB per dubtes dels empleats de BPA sobre el text

www.andorradifusio.ad

Els empleats de BPA han suspès la votació del conveni amb l´AREB, una hora després que es posés en marxa, perquè molts treballadors han presentat dubtes importants sobre l´acord. Entre altres aspectes dubten respecte de com es tractaran fiscalment les indemnitzacions que hagin de percebre els acomiadats. Els advocats dels treballadors i de l´AREB revisaran el conveni i en redactaran un de nou.

El procés de votació del conveni entre els treballadors de BPA i l´AREB s´ha frenat poc després de començar perquè molts empleats tenien força dubtes respecte del text. Havia de durar des de les dotze del migdia d´avui fins a les cinc de la tarda del dimecres, però després d´una reunió entre alguns treballadors i els seus representants s´ha acabat suspenent al voltant de dos quarts de dues del migdia. La votació queda ajornada sense data de represa.
Entre els punts conflictius que veuen els empleats hi ha el tractament que rebrien fiscalment les indemnitzacions dels qui es quedin sense feina. És a dir, si haurien d´abonar l´IRPF o no.
Ara, el document es lliurarà als advocats dels empleats i de l´Agència de Resolució i Reestructuració d´Entitats Bancàries per intentar resoldre els punts més conflictius i es tornarà a redactar el conveni.

Informa: Pere Moliné Locució: Lourdes Prat

Comparteix:

Estafa de més de 5.000€ en una joieria d’Andorra la Vella Caldea i Inúu registren un augment significatiu de l'afluència