Estrenes: Arriba al cinema el documental sobre David Aguilar 'Mr. Hand Solo'

www.andorradifusio.ad

Aquesta setmana les estrenes venen amb un protagonista andorrà David Aguilar o com es coneix popularment, Mr. Handsolo. La seva història de superació i visió creativa a través del joc es pot veure a partir d'avui als cinemes Illa amb 'El profesor de persa', ambientada a la Segona Guerra Mundial i el film de terror 'La maldición de Lake Manor'.

El professor de persa
Dir: Vadim Perelma

Gilles és un jueu arrestat per les SS que aconsegueix salvar-se de l'extermini gràcies a una mentida. Decideix fer-se passar per persa, una mentida que l'obligarà a ser enginyós per no ser detingut.

Basada en una història real 'El professor de persa' és la relació d'amistat entre un jueu encobert i un alt comandament del règim teixeixen una relació condicionada per la mentida.

La maldición de Lake Manor
Dir: Roberto De Feo

Allunyats de la civilització trobem 'La maldición de Lake Manor'. Samuel és un jove paraplègic que se sent frustrat per la prohibició de no sortir de casa. Tot plegat canviarà quan coneix el jove Denise

Aviat les ganes de sortir de la finca li faran veure que la prohibició imposada per la seva mare perquè no marxi del seu costat amaga alguna cosa.

Mr. Handsolo
Dir: Hector Romance

Tanca la cartellera una proposta d'Andorra. Es tracta de Mr. Handsolo, un documental sobre la vida de David Aguilar que ha crescut reinventant les seves capacitats gràcies a les peces de blocs de Lego, que primer transforma en pròtesis i que aviat es fa famós per la seva capacitat de visió i creació a partir d'aquests blocs.

Informa: Rosa Alberch

Comparteix:

Progressistes-SDP denuncia improvisació en la compra de les vacunes contra la Covid-19 El British College reobrirà dilluns un cop superats els casos de coronavirus