L'estudi per la construcció de l'aeroport, el més vist a Andorra Difusió

www.andorradifusio.ad

La notícia sobre l'estudi de la Cambra de Comerç que avala la construcció d'un aeroport a Grau Roig és la que ha tingut més clics en l'última setmana al nostre web. També han generat expectació dues detencions per positius d'alcoholèmia de persones involucrades en accidents de trànsit.

La presentació de dos estudis encarregats per la Cambra de Comerç que avalarien la viabilitat d'un aeroport a Grau Roig ha estat la notícia més consultada al web andorradifusio.ad dels últims set dies. L'acte, que va aplegar un nombrós públic al Centre de Congressos de la capital, va servir per detallar que disposaria d'una pista de 2 quilòmetres que podria acollir aparells de 220 pasatgers de mitjà i llarg recorregut

La segona informació en nombre de clics és la detenció d'una dona de 57 anys que va donar positiu per consum d'alcohol després d'atropellar un vianant que va resultar ferit lleu. Els fets van passar dimecres.

La detenció d'un altre conductor diumenge passat és la tercera del rànquing. En aquest cas es tracta d'un home de 23 anys, que conduïa un cotxe que va bolcar a la boca sud del túnel de Sant Antoni, a la Massana. Després de l'accident també va donar positiu a la prova d'alcoholèmia.

Informa: Gerard Gort

Comparteix:

La piscina exterior dels Serradells romandrà tancada tot l'estiu Uns 200 alumnes de l'Institut de Música d'Andorra la Vella tanquen el curs amb un concert