ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Èxit del kàrting aquest estiu al circuit del Pas

www.andorradifusio.ad

El circuit del Pas funciona aquest estiu a ple rendiment, complint un vell desig de l´Automòbil Club. L´activitat estrella és el kàrting, amb Marc Gené. La temporada es podria allargar els caps de setmana fins a final de setembre.

L´Automòbil Club, amb el suport de l´empresa Esponsorama, ha fet aquest estiu un pas endavant en la gestió del Circuit d´Andorra Pas de la Casa. L´aposta més ferma és el kàrting, promogut pels germans Marc i Jordi Gené, que s´ha traslladat del Tarter al cap del Port. També s´hi han fet altres activitats com el drift o acollir la caravana del Carbage Run. Tot perquè el circuit funcioni a ple rendiment també a l'estiu sense generar dèficit, objectiu que l'ACA confia aconseguir. "Tenim un producte d'hivern que és excepcional, diferent, difícil de trobar al sud d'Europa. El que havíem de fer és pensar i buscar un producte d'estiu que fos atractiu per la gent de pas i pels andorrans i els pilots", explica el director, Àlex Bercianos, qui creu que "hem aconseguit trobar un equilibri".

El kàrting és l'activitat estrella. 480 metres de recorregut, amb un traçat estret, molt tècnic i ple de revolts encadenats en què flueix l´adrenalina. Tot un Mònaco dels circuits de kàrting. I a més de 2.000 metres d´alçada i amb la possibilitat d´agafar velocitat amb un kart biplaça, ideal per a les famílies. "És un circuit on es busca molt la seguretat. Són activitats per família. Però també volem que la gent senti el que sentim els pilots: corbes més ràpides, més lentes, punts d'avançament. La sensació d'un kart avui en dia és el més semblant a un Fórmula 1. La direcció és molt directa, els pedals també. Els pilots de Fórmula 1, quan som de vacances, rodem amb els karts", explica Marc Gené.

Paral·lelament a les activitats de l´estiu, el circuit està en obres. S´estan fent nous boxes i unes zones perquè el públic pugui estar més confortable. També s´adequarà el race control. Les millores estaran acabades per a l´hivern, en què un any més les GSeries i el Trofeu Andros seran els grans atractius esportius de la temporada.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Kevin Ribeiro

Comparteix: