ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

La façana posterior de l'hotel Roc Blanc, escenari del nou mural de Samantha Bosque

www.andorradifusio.ad

La façana posterior de l'hotel Roc Blanc es converteix en un nou espai d'art. Aquest dijous s'ha inaugurat un mural urbà de l'artista Samantha Bosque per representar les accions i treballadors de l'hotel.

El pas dels anys va motivar la renovació de la façana de l'establiment, per això la propietària, Emelin Torm, va decidir fer un pas més enllà i donar-hi un valor artístic i humà. Volia reflectir com "la nostra empresa és una família i dins d'aquesta família hi ha la gent que treballa per nosaltres".

Els treballs realitzats per l'artista Samantha Bosque s'han estès durant tot el mes de juliol i representen 4 personatges del dia a dia de l'hotel. "La finalitat era transmetre i fer veure al carrer les persones que hi treballen", explica destacant que "tots els murals tenen com a fil conductor la transparència".

La cònsol major d'Escaldes-Engordany ha felicitat la propietat per la tasca d'embelliment de la façana, atès que la reforma d'aquests equipaments acostuma a ser difícil i costosa i depèn dels propietaris.

Per la seva banda, l'artista està treballant en l'actualitat en un altre mural a la plaça Sant Miquel, d'Encamp, per recuperar els colors i la vista de la casa Viliella. Uns treballs que s'allargaran fins al 15 d'aquest mes.

Més enllà d'Encamp, Bosque considera que a la capital també s'ha obert una porta després de la creació del mural al carrer doctor Nequi. Aquest fet permetria diversificar les propostes i donar cabuda a més artistes.

Informa: Joel Romero
Imatge: Jordi Seabra

Comparteix: