El FC Andorra cau per la mínima contra el Tenerife (0-1)

Segona derrota consecutiva del FC Andorra aquesta tarda al Nacion

Segona derrota consecutiva del FC Andorra aquesta tarda al Nacional contra el Tenerife amb un solitari gol de Luismi Cruz. Els tricolors han dominat bona part del partit, però s'han topat amb l'efectivitat dels tinerfenys.

Primera desfeta a l'Estadi Nacional de l'Andorra aquest curs davant un Tenerife ben plantat. Els tinerfenys han aprofitat les errades tricolors i els espais per fer mal als d'Eder Sarabia. El primer avís ha arribat al minut 16 amb una rematada picada de Robert López. La rèplica l'ha buscat Diego Pampín a passada de Julen Lobete, però s'ha trobat amb un gran Juan Soriano. Al descans, 0 a 0.

Els tricolors han dominat bona part del partit, però els ha faltat encert i el Tenerife ha perdonat a la contra. Al 74, Nico Ratti ha salvat el primer després d'un bon contracop visitant d'Enric Gallego a Waldo Rubio. Un minut més tard, els d'Asier Garitano han trobat el premi aprofitant una errada en sortida de pilota i la afortunada d'una patinada de Jandro OrellanaLuismi Cruz completament sol al segon pal bat Ratti.

El gol ha estat una gerra d'aigua freda i ha deixat un Andorra desdibuixat. Els de Sarabia han pecat de precipitació i no han estat capaços d'empatar. Al final, 0 a 1.

Imatge cedida: FC Andorra