El FC Andorra supera el Barça B i continua mirant amunt (2-1)

El FC Andorra ha sumat el tercer triomf consecutiu davant el Barça B, per 2 a 1. Els tricolors s'han avançat a la primera meitat amb gols de Rubén Bover de penal i Iván Gil, però han patit el darrer quart d'hora amb el gol dels blaugrana. Els d'Eder Sarabia escalen fins a la primera posició.

Victòria de pes del FC Andorra a l'Estadi Nacional davant el Barça B, per 2 a 1. Les coses han començat molt bé amb les dianes de Rubén Bover de penal i Iván Gil, però a la segona part un gol de Ferran Jutglà ha complicat les coses per als d'Eder Sarabia que han sabut patir i finalment s'han endut els tres punts

Després d'uns primers minuts igualats, l'Andorra ha començat a carburar i una centrada lateral d'Héctor Hevel ha picat a les mans de Moussa Ndiaye al minut 16. Rubén Bover ha estat l'encarregat de transformar el penal enganyant Arnau Tenas.

Els tricolors no han perdut pistonada i al 25, una conducció de Bover l'ha culminat Iván Gil amb un xut encreuat. Els d'Eder Sarabia han pogut ampliar el marcador, però no han trobat porteria. Al descans, 2 a 0.

La sortida de vestidors ha seguit la mateixa tònica que la primera meitat i Héctor Hevel ha pogut sentenciar amb aquest xut que ha refusat Ndiaye.

L'Andorra ha dominat, però una errada de Marc Aguado en la sortida ha servit perquè Ferran Jutglà posés emoció amb aquest gol al 75.

L'equip ha sabut patir i administrar la diferència. Al final, 2 a 1, i tercera victòria consecutiva.

Els tricolors dormen líders, novament, a l'espera del que facin demà l'Albacete i el Vila-real B. Dimecres, l'equip recuperarà el partit ajornat al camp del Linares.

Imatges: Aïda Pagès