L'Undercover Lab Encamp cau contra l'Aula (2-3) en el millor partit de la temporada

L'Undercover Lab Encamp va caure després de cinc sets contra el líder del grup en el Campionat de Primera Catalana, el Fundació Aula, però continua depenent d'ell mateix per jugar les fases d'ascens. Les errades de concentració en el desempat van decidir a favor dels visitants.

A l'Undercover Lab Encamp se li continua resistint la victòria a la segona fase, tot i que ahir la va acariciar contra el líder. Els de José Garcia van dur la iniciativa des de l'inici i es van adjudicar el primer set, per 25 a 14.

Els visitants van reaccionar i se'n van endur el segon, per 19 a 25, però l'Encamp va tornar a agafar la iniciativa i es va imposar en el tercer, per 25 a 16. El Fundació Aula va restablir la igualada, amb un 22 a 25 en el quart parcial, i es va adjudicar el tie-break definitiu, per 10 a 15.

Per mantenir les opcions de jugar les fases d'ascens, el vestidor sap que haurà d'evitar les errades de concentració. Dissabte vinent els encampadans tindran una nova oportunitat d'estrenar el caseller de victòries a la fase, contra el Blume Voleibol.

Informa i imatges: Joan López