El festival Andorra Crea passarà a tenir caràcter bianual

La segona edició del festival Andorra Crea se celebrar&agr

La segona edició del festival Andorra Crea se celebrarà l'abril del 2025. D'aquesta manera, passarà a ser bianual. Segons el portaveu del Govern l'objectiu que se celebri cada dos anys és poder deixar temps als creadors del país per desenvolupar els seus projectes i propostes. 

L'altra gran novetat del festival és que hi tindran cabuda tant projectes de nova creació, com aquelles ja produïdes. El Govern ha obert el termini per presentar aquelles propostes de nova creació, que estarà obert fins al 14 de juny. Aquests projectes rebran finançament per poder-se desenvolupar al llarg del 2024.

S'ha previst una partida de 100.000 euros que es repartirà entre els artistes escollits per participar-hi. Les propostes desenvolupades es podran presentar al festival a l'inici del 2025 en una segona convocatòria. Totes les propostes seleccionades, tant les de nova creació com les desenvolupades, rebran una retribució per a l’exhibició al festival en concepte de contractació.

Informa: Pilar Candel
Fotografia: Arxiu

Comparteix:

Perú encomana una investigació paral·lela per l'afer dels treballadors Fer certs tràmits en representació d'una altra persona serà possible