La Fira del vehicle d'ocasió i la Fira outlet coincideixen a Sant Julià aquest cap de setmana per dinamitzar la parròquia

www.andorradifusio.ad

Cap de setmana de fires a Sant Julià de Lòria. Dissabte i diumenge coincidiran la quarta edició de la Fira del vehicle d'ocasió, que estrena ubicació a la zona del nou vial, amb la Fira outlet. Els dos esdeveniments s'emmarquen en l'objectiu del comú de dinamitzar la parròquia.

Els agents de circulació treballaven aquest dimarts al matí als terrenys de la Borda Huguet, al marge dret del riu, que enguany acolliran per primera vegada la Fira del vehicle d'ocasió de Sant Julià.

Seran 7.000 metres quadrats, on s'instal·laran una vintena de concessionaris, amb més de 200 cotxes i autocaravanes exposats.

L'objectiu serà superar els més de trenta vehicles venuts l'any passat. A la fira hi haurà expositors especialitzats en el sector de l'automoció, un circuit de motos elèctriques, una food truck i un disc jockey que amenitzarà la jornada.

Paral·lelament, a la plaça de la Germandat i al Centre de congressos tindrà lloc la Fira outlet, amb una vintena de casetes a l'exterior, que oferiran tota mena de productes artesanals i de quilòmetre zero. La roba i complements seran protagonistes al vestíbul.

El cònsol major, Josep Majoral, confia en l'èxit de les dues propostes. Pensa "que serà un cap de setmana d'èxit quant als objectius buscats, perquè tant una com l'altra són fires que mouen gent".

Amb la coincidència de les dues fires, el comú vol que hi hagi moviment de gent pels carrers de la parròquia. L'obertura serà a les deu del matí.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix:

Una temporada d'hivern amb 10 vegades més tirs d'allau La 33a edició de la Trobada empresarial al Pirineu posarà el focus en la innovació i la sostenibilitat