La fiscalia demana al Superior 10 anys de presó per al condemnat per l'atropellament mortal a l'avinguda Tarragona

www.andorradifusio.ad

La fiscalia demana 10 anys de presó ferms per a l'autor de l'atropellament mortal a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella en el judici al Tribunal Superior després que Corts el condemnés a 5 anys, quatre de ferms. La defensa rebaixa la sol·licitud de pena a 7 mesos per homicidi per imprudència i l'acusació particular s'ha retirat perquè ha arribat a un acord de prop de 300.000 euros per compensar la família de la víctima.

L'autor de l'atropellament mortal a l'avinguda Tarragona, l'agost del 2020, ha tornat a ser jutjat, en segona i definitiva instància, al Tribunal Superior després que es presentessin alguns recursos a la condemna de 5 anys. Els fets es van desencadenar per una discussió de trànsit que va pujar de to i va acabar costant la vida d'un home de 50 anys.

La fiscalia el considera responsable d'un delicte d'homicidi dolós i demana 10 anys de presó, que creu que ha de complir del tot. L'acusació particular, que representava la mare de la víctima, s'ha retirat de la vista oral perquè ha arribat a un acord amb el condemnat per rebre una compensació. En total, l'autor de l'incident hauria abonat a la família de la víctima uns 300.000 euros. La defensa creu que és evident que hi va haver homicidi, però simplement per imprudència i vol que se li imposi una sentència de 7 mesos de presó.

El caràcter dels dos implicats ha estat un dels elements clau del judici perquè ha quedat provat que la víctima estava beguda i havia tingut una altra discussió de trànsit minuts abans.

Informa: Pere Moliné
Imatges: Marc Matute

Comparteix:

Tarta Relena posarà música folk al santuari de Meritxell El ministre d'Habitatge creu que la pròxima legislatura s'hauria de reformar la llei del sòl per frenar el ritme constructiu