La fiscalia demanarà 6 anys de presó per a David Claverol per apropiació indeguda

www.andorradifusio.ad

La fiscalia ha demanat sis anys de presó per a David Claverol, expresident de la Fundació Privada Tutelar, acusat d'haver-se apropiat indegudament de més de 20.000 euros el 2019. La defensa rebaixa la gravetat dels fets i creu que se l'hauria de condemnar a un màxim de 4 mesos de presó condicional.

El Tribunal de Corts ha jutjat aquest dimarts les irregularitats detectades a la Fundació Privada Tutelar el 2019. Es va acusar el seu secretari i després president, David Claverol, d'haver-se apropiat indegudament de 23.000 euros per a finalitats personals. Poc després va retornar els diners i va ser destituït del càrrec.

El patronat de la fundació va assegurar que aquests fets no havien alterat el funcionament com a entitat sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones en situació d'incapacitat. La fiscalia veu responsable Claverol dels delictes d'estafa i apropiació indeguda i creu que se l'hauria de condemnar a sis anys de presó. Per la seva banda, la defensa assegura que els fets no van ser tan greus com afirma el ministeri públic i que, en tot cas, s'hauria de considerar que va cometre administració deslleial. Un delicte que no podria ser castigat amb més de 4 mesos de presó condicional.

Informa: Pere Moliné

 

Comparteix:

L'equitat social, la transparència i la transició ecològica, els reptes de la síndica per a la propera legislatura L'USdA demana canvis estructurals en la sanitat que limitin el poder del SAAS