La fiscalia investiga Liberals per un deute de més de 112.000 euros del 2011

www.andorradifusio.ad

La fiscalia investiga Liberals per irregularitats en els comptes financers. L'origen de l'acció judicial és un deute de més 112.000 euros que s'arrossega des del 2011, quan encara existia el PLA, provinent d'un crèdit que no figurava en els estats financers presentats. El partit encapçalat per Jordi Gallardo nega tenir cap deute pendent.

El Tribunal de Comptes va comunicar a la Justícia l'existència d'un deute de més de 112.000 euros provinent de l'exercici del 2011. Una obligació que hauria arrossegat l'antic Partit Liberal.

En la fiscalització dels comptes anuals del 2018 es posava de manifest que una entitat financera va informar d'un compte de crèdit personal amb venciment el 14 de gener del 2011 "que no figurava en els estats financers presentats"

Fonts properes al partit confirmen que l'extresorer i membre al consell d'administració de l'AFA Maanan Aouraghe ha estat citat a declarar per aportar informació i aclarir la situació.

Liberals manté que el partit no té cap deute pendent. Tal com van al·legar davant el Tribunal de Comptes, des de la constitució del partit el 2015 "totes les obligacions i drets han estat degudament registrats i recollits en els comptes anuals".

Informa: Oliver Jaén
Imatge: Arxiu RTVA

Comparteix:

Els professionals liberals titulats s'han doblat des del 2014 i són uns 3.000, la meitat andorrans L'Agència de Ciberseguretat centralitzarà els atacs i garantirà els serveis essencials